Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 3.0 24v с Aerokit - отново в Перущица :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Страхотни снимки си направил.

Comment

Тя и колата си е фотогенична от всеки ъгъл.

От вчера имам и оригинален касетофон, който ще завърши вида на централната конзола. Преди фейслифта, конзолата е с едни като джобове и афтърмаркет касетофон стои добре, но с фейслифта и плоската сребриста конзола винаги си личи като има неоригинално ЦД/касетофон.

Сега остава и чейнджър да намеря за него.

145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Супер е, разликата във визята е осезаема, за съжеление звука не е много добър, но това е положението. Чейнджъри има на добри цени (доста масов е), модела е CDC634. Само когато го купуваш се увери, че е с кръглата букса, ако не се лъжа 13 пинова.

Comment

Благодаря за модела на чейнджъра!

Мислих, че е CDC9250, но той май е за Фаза1.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Като цяло, и той ще стане, стига да е с кръглата букса. На фаза 2 се слага и DC628, аз преди доста време търсих правилния чейднжър. Ако не ти е спешно ще проверя на колата с кой съм в момента DC628 или CDC634.

Comment

Не е спешно. Когато имаш възможност, погледни го.

Някой дали знае как се монтира чейнджъра при ГТВ и от къде минава кабела?

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
                Супер е, разликата във визята е осезаема, за съжеление звука не е много добър, но това е положението. Чейнджъри има на добри цени (доста масов е), модела е CDC634. Само когато го купуваш се увери, че е с кръглата букса, ако не се лъжа 13 пинова.
                Този касетофон е само за да запълни красиво дупката, музиката идва от двигателя
                2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                sigpic

Comment

Имам оригинален чейнджър от ГТВ-2. Има обява със снимки в OLX. https://www.olx.bg/ad/cd-changer-bla...tml#f2881df091

Comment

Проблемът е, че касетофона е Кларион и интерфейсът към чейнджъра е специфичен - CBUS, кларионски някакъв.

Мерси за предложението все пак!

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Купих и чейнджър, Clarion DC628. Толкова са евтини, че чак два да си купи човек !
                      Остава въпросът, от къде минава кабела?!

Вчера пък взехме на един фен Спайдъра от цялостно качествено пребоядисване. Великолепно красив резултат, а и с този 3.0 12в мотор си е направо удоволствие.
                      На вървеж бих го определил по-свеж от 2.5 24v, но близък до него.
                      С 3.0 24v няма смисъл да се сравнява. Там всичко е по много отгоре.
                      И все пак, прилично рядка кола за България.
                      Втора фаза, бежов салон, дървен волан. Повече стил, отколкото спорт, това е 916 Spider.
                      На мен ми идва мекичко купето. Усуква се и се гъне чувствително повече от ГТВ, ако ГТВ въобще може някой да го огъне.

П.П. Форума нещо много смачка снимките...
                      Attached Files
                      Last edited by Speeder; d.m.y г., 22:36.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Този волан да не е от 166? Не съм виждал досега с дървен волан Spider/GTV. Не изключвам, обаче, и да има заводско.
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Точно този волан е от 166, но такъв се е предлагал като опция за трета фаза GTV, да не говорим , че и кожените волани на двата модела са 1:1.

Та, относително коректно е да се сложи това кормило като само дълбоките спецове по 916 биха се възмутили от това посегателство. 😃

Лично аз мисля, че стои страхотно на бежовия мокет и кожен салон.
                          Много е удобен също. Там където си държим ръцете през повечето време е удобна кожа, а другата част е класно истинско дърво. За жалост, естественото дърво изостава от модата и е заместен от технологичния карбон.....

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Не са същите воланите. Имат различен офсет. С волан от 166 се получава известен луфт между кожуха с лостчетата и волана.
                            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Може би е така. Ще погледна другия път

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Леко забърсване на прахта

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X